Όροι χρήσης & συναλλαγών

ΓΕΝΙΚΑ

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις προς όλους τους χρήστες που θα επισκεφθούν τις σελίδες της και σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού ή του κινητού σας τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση κ.λπ. Δεν θα σας ζητήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στην περίπτωση πληρωμής με κάρτα μέσω του Paypal.
Το artindetails.gr ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το artindetails.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Κατ’ εξαίρεση μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

ΤΙΜΕΣ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α, ενώ το artindetails.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα περισσότερα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του artindetails.gr κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας (αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος ). Δίπλα απο κάθε προιόν αναφερεται ο εκτιμώμενος χρόνος κατασκευής που ξεκινάει απ τη στιγμή που οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες όπως χρώματα ,στοιχεία κλπ και όχι από τη στιγμή που γίνει η αγορά του προιόντος. Εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας,και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται απο τον χρόνο κατασκευής του καθε προιόντος.

2. ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Όπως κάθε χειροποίητο προϊόν ενδεχεται να υπάρξουν διαφορροποιήσεις σε κάποια χρώματα και υλικά χωρίς όμως να αλλοιώνουν τη συνολική εικόνα του προϊόντος που επιλέξατε.

3. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπο αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΥΘΥΝΗ

To artindetails.gr επιλέγει τα καλύτερης ποιότητας υλικά για την κατασκευή των προϊόντων του, και δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που πιθανά να βρίσκονται συσκευασμένα απο λάθος των προμηθευτών μας . To artindetails.gr παραλαμβάνει τις πρώτες ύλες από τους προμηθευτές του συσκευασμένες. Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν το artindetails.gr αναλαμβάνει την ευθύνη της επισκευής με δικά του έξοδα αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • Αποστολές προϊόντων: Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ACS. Τα έξοδα αποστολής (ή μεταφορικά) εξαρτώνται από το είδος της παραγγελίας, το βάρος και τον όγκο των προϊόντων. Υπολογίζονται μετά την συμπλήρωση φόρμας ενδιαφέροντος. Για μεγάλα δέματα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελατη.
  • Επιστροφές προϊόντων: Δεχόμαστε επιστροφές όλων των ελαττωματικών προϊόντων εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί ενημέρωση μας στο detailsbypeny@gmail.com εντός 3 ημερών και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση . Θα χρειαστείτε επίσης την απόδειξη αγοράς.
  • Οποιαδήποτε επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρείας πχ τυχόν ελαττωματικό προϊόν, λάθη σε στοιχεια κλπ γίνονται με δική μας χρέωση (καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής). Οι επιστροφές που γίνονται για οποιονδήποτε άλλο λόγο, επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις λάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας και θα σας ενημερώσουμε εάν η επιστροφή χρημάτων εγκρίθηκε ή όχι. Εάν εγκριθεί, θα σας επιστραφούν αυτόματα τα χρήματα με τον αρχικό τρόπο πληρωμής. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την επεξεργασία και την αποστολή της επιστροφής χρημάτων από την τράπεζα ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ Δεν δεχόμαστε επιστροφές personalized προϊοντων ,πέραν των ελλαττωματικών φυσικά

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το artindetails.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του artindetails.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Όλο το φωτογραφικό υλικό καθώς και το λογότυπο του artindetails.gr προστατεύεται από τον Νόμο ( Ν.2121/1993) περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευσή του χωρίς άδεια.